Kunnanhallitus, kokous 21.8.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 165 Kunnan yhtiökokousedustajan ja hallituksen jäsenten valitseminen Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon

KNGDno-2021-167

Valmistelija

  • Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja, sari.linturi-sahlman@kangasniemi.fi

Kuvaus

Kiinteistö Oy Kangasniemen kunnantalon yhtiökokous on 5.6.2017 § 10 "Hallituksen jäsenten lukumäärä ja hallituksen jäsenet" todennut, että Kangasniemen kunnan edustajat (2 henkilöä) ja (1 henkilö) yhtiökokoukseen valitsee Kangasniemen kunnanhallitus.

Kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenten (2 henkilöä) toimikausi alkaa KiOy Kangasniemen kunnantalon vuoden 2023 yhtiökokouksen jälkeen. Yhtiökokousedustaja aloittaa toimintansa tällä päätöksellä. Nykyiset hallituksen jäsenet ovat Tommi Vehmala ja Mikko Hokkanen. Tekninen johtaja toimii KOY:n toimitusjohtajana. Nykyinen yhtiökokousedustaja on Tapani Nykänen.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Kimmo Kainulainen, Kunnanjohtaja, kimmo.kainulainen@kangasniemi.fi

Kunnanhallitus valitsee Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon yhtiökokousedustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan sekä kaksi hallituksen jäsentä kunnanhallituksen toimikaudeksi.

Kokouksessa kunnanjohtajan tekemä muutosehdotus:

Kunnanhallitus on tehnyt 30.1.2023 § 21 päätöksen, jossa Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon on valittu 3 jäsentä kunnan lunastettua Kelan osuuden kiinteistöstä.

Kunnanhallitus valitsee Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon yhtiökokousedustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan sekä kolme hallituksen jäsentä kunnanhallituksen toimikaudeksi.

Päätös

Kunnanhallitus valitsi Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantalon yhtiökokousedustajaksi Tapani Nykäsen ja henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Markku Kuusjärven sekä hallituksen jäseniksi kunnanhallituksen toimikaudeksi Tommi Vehmala, Mikko Hokkanen ja Kerttu Ossi.

Tiedoksi

Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantalo/Mikko Korhonen