Sivistys- ja hyvinvointilautakunta, kokous 16.6.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 75 Koulunkäynninohjaajien tehtävien täyttäminen

KNGDno-2023-19

Valmistelija

  • Mika Huovinen, sivistys- ja hyvinvointijohtaja, mika.huovinen@kangasniemi.fi

Kuvaus

Kangasniemen kunnassa on ollut haettavana kaksi vakituisesti 8.8.2023 alkaen täytettävää koulunkäynnin ohjaajan tehtävää 1.–11.6.2023 välisenä aikana. Tehtävistä toinen on henkilökohtaisena koulunkäynninohjaajana toimivan työntekijän tehtävä ja toinen on perusopetuksen alaluokille sijoittuva koulunkäynnin ohjaajan tehtävä.

Henkilökohtaisena ohjaajana toimivam ohjaajan tehtävään saapui hakuaikana 7 hakemusta ja perusopetuksen alaluokille sijoittuvaan tehtävään 11 hakemusta.

Haastattelut toteutetaan 14.6.2023 ja haastatteluryhmän muodostavat rehtorit sekä sivistys- ja hyvinvointijohtaja.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Mika Huovinen, sivistys- ja hyvinvointijohtaja, mika.huovinen@kangasniemi.fi

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta valitsee henkilökohtaisena koulunkäynnin ohjaajana toimivaksi koulunkäynnin ohjaajaksi Asko Kahilammen haastatteluryhmän yksimielisen ehdotuksen perusteella 8.8.2023 alkaen. Kahilampi täyttää tehtävälle asetetut kelpoisuusvaatimukset, ja hän on haastatteluryhmän hakuasiakirjoista ja haastattelusta muodostaman kokonaisarvion perusteella hakijoista soveltuvin tehtävään. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta valitsee perusopetukseen alakouluun sijoittuvan koulunkäynnin ohjaajan tehtävään Miia Laitisen haastatteluryhmän yksimielisen ehdotuksen perusteella 8.8.2023 alkaen. Laitinen täyttää tehtävälle asetetut kelpoisuusvaatimukset, ja hän on haastatteluryhmän hakuasiakirjoista ja haastattelusta muodostaman kokonaisarvion perusteella hakijoista soveltuvin tehtävään. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustaote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Päätös

Jouni Rossi ilmoitti esteellisyytensä intressijäävinä ja poistui kokouksesta pykälän käsittelyn ajaksi. 
Jouni on esteellinen hallintolain 28 § 3 kohdassa tarkoitetun intressijääviyden perusteella.
Tosiasiallinen syy: Jouni Rossi on asianosainen.

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Esteellisyys

  • Jouni Rossi

Tiedoksi

rehtorit, hakijat, palkat