Kunnanhallitus, kokous 30.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 21 Hallituksen jäsenen valitseminen Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon

KNGDno-2021-167

Aikaisempi käsittely

Valmistelija

Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja, sari.linturi-sahlman@kangasniemi.fi

Kuvaus

Kiinteistö Oy Kangasniemen kunnantalon yhtiökokous on 5.6.2017 § 10 "Hallituksen jäsenten lukumäärä ja hallituksen jäsenet" todennut, että Kangasniemen kunnan edustajat (2 henkilöä) ja (1 henkilö) yhtiökokoukseen valitsee Kangasniemen kunnanhallitus.

Kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenten (2 henkilöä) toimikausi alkaa KiOy Kangasniemen kunnantalon vuoden 2022 yhtiökokouksen jälkeen. Yhtiökokousedustaja aloittaa toimintansa tällä päätökselle. Nykyinen yhtiökokousedustaja on Tapani Nykänen.

Päätösehdotus

Esittelijä

Kimmo Kainulainen, Kunnanjohtaja, kimmo.kainulainen@kangasniemi.fi

Kunnanhallitus valitsee Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon yhtiökokousedustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan sekä kaksi hallituksen jäsentä kunnanhallituksen toimikaudeksi.

Päätös

Kunnanhallitus valitsi Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantalon yhtiökokousedustajaksi Tapani Nykäsen ja henkilökohtaiseksi varaedustajaksi Markku Kuusjärven sekä hallituksen jäseniksi kunnanhallituksen toimikaudeksi Tommi Vehmala ja Mikko Hokkanen.

Valmistelija

  • Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja, sari.linturi-sahlman@kangasniemi.fi

Kuvaus

Kangasniemen kunta on lunastanut Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantalon vähemmistöosuuden Kelalta. Yhtiöjärjestyksen mukaan kiinteistöosakeyhtiöllä on kolme hallituspaikkaa, josta kaksi on ollut kunnalla ja yksi Kelalla. Kunnan omistaessa nyt koko kiinteistöosakeyhtiön, kunnanhallituksen tulee nimetä kolmas hallituksen jäsen. 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Kimmo Kainulainen, Kunnanjohtaja, kimmo.kainulainen@kangasniemi.fi

Kunnanhallitus valitsee Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon hallituksen jäsenen kunnanhallituksen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Päätös

Kunnanhallitus valitsi Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantaloon Kerttu Ossin hallituksen jäseneksi kunnanhallituksen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Tiedoksi

valittu, Kiinteistö Oy Kangasniemen Kunnantalo/Mikko Korhonen