Tekninen lautakunta, kokous 12.12.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 80 Yksitystien kunnossapitoavustus / Hiekkaniemen tiekunta

KNGDno-2023-426

Valmistelija

  • Mikko Korhonen, tekninen johtaja, mikko.korhonen@kangasniemi.fi

Kuvaus

Hiekkaniemen tiekunta hakee kunnossapitoavustusta vuodelle 2023. Hakemusta ei ole toimitettu kuntaan määräaikaan 31.3.2023 mennessä. Hakemus on toimitettu paperisena vasta 8.11.2023. Hakemuksen mukaan kunnossapitoavustushakemusta on yritetty tehdä, mutta se ei ole onnistunut.

Hakemus on tullut tehdä sähköisesti kunnan internet sivuilla ja siellä olleissa ohjeissa on mainittu, että kun hakemus on onnistuneesti lähetetty, tulee ilmoittajalle hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen tieto hakemuksen toimittamisesta. Kun tietoa hakemuksen toimittamisesta ei ole tullut hakijalle, niin hakija ei ole kuitenkaan ollut yhteydessä kuntaan tai tehnyt uutta hakemusta, kuin vasta 8.11.2023.

Tieavustukset on päätetty jo kesäkuun 2023 teknisen lautakunnan kokouksessa, ja talousarvioon varattu määräraha on jaettu määräaikaan mennessä tulleiden hyväksyttyjen hakemusten mukaisesti. Myöhässä saapuneet hakemukset on hylätty.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Mikko Korhonen, tekninen johtaja, mikko.korhonen@kangasniemi.fi

Hiekkaniemen tiekunnan yksityistien kunnossapitoavustushakemus on saapunut myöhässä 8.11.2023 ja näin ollen se hylätään.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

Hiekkaniemen yksityistiekunta