Kunnanhallitus, kokous 4.12.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 268 Nimeämispyyntö ja tilakartoitus

KNGDno-2022-414

Aikaisempi käsittely

Päätösehdotus

Kangasniemen kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy liitteenä olevan sopimuksen työllisyyspalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen sopimukseen perustuvana vastuukuntamallina, jossa Mikkelin kaupunki toimii vastuukuntana. Sopimuksen liitteenä on palvelusuunnitelma, joka tarkentuu vuoden 2024 aikana. Lisäksi liitteenä on vaadittava toimitiloja koskeva ilmoitus.

Päätös

Kunnanvaltuusto hyväksyi liitteenä olevan sopimuksen työllisyyspalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen.

Valmistelija

  • Marja-Terttu Koivula, Talous- ja hankepäällikkö, marja-terttu.koivula@kangasniemi.fi

Kuvaus

Mikkelin seudun työllisyysalueeseen ovat ilmoittautuneet vastuukunta Mikkelin lisäksi Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala.

Työllisyysalueen toiminnan suunnittelusta vastaa osaltaan TE2024 E-Savo -hanke. Hankkeeseen liittyen kuntia on pyydetty ilmoittamaan henkilö, joka osallistuu työvoimapalveluiden suunnitteluprosessiin. Osallistujia voi olla useita. Osallistuja/osallistujat on pyydetty ilmoittamaan 30.11.2023 mennessä Mikkelin kaupungin kirjaamoon (kirjaamo@mikkeli.fi) ja Seija Lehtoselle (seija.lehtonen@mikkeli.fi). Osallistujat kutsutaan mukaan työryhmien aikataulujen mukaisesti. Samalla on pyydetty ilmoittamaan toimitila, jossa tulevat seudulliset työvoimapalvelut voivat palvella asiakkaita. Järjestämissuunnitelman mukaan työvoimapalveluita järjestetään jokaisessa työllisyysalueen kunnassa asiakaspalvelutarpeen mukaan.

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Kimmo Kainulainen, Kunnanjohtaja, kimmo.kainulainen@kangasniemi.fi

Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi, että Kangasniemen kunnan edustajat työvoimapalvelujen suunnitteluprosessissa ovat kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen ja työllisyyskoordinaattori Helena Vartiainen. Kangasniemen työvoimapalvelujen toimitila on Duunitupa (Otto Mannisen tie 1-3).

 

Päätös

Merkittiin tiedoksi.