Kangasniemen vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 5.9.2024

§ 23 Vanhustenviikon tapahtuma 2024

KNGDno-2024-467

Valmistelija

  • Sari Kuusjärvi, sari.kuusjarvi@kangasniemi.fi

Kuvaus

Kangasniemen hyvinvointikoordinaattori Sari Tulla on ideoinut vanhustenviikolle 2024 ikääntyville suunnatun tapahtuman Kangasnimen kunnantalolle. Tapahtuman sisältö vahvistuu ja varmistuu syksyn kuluessa. Vanhus-ja vammaisneuvosto on lupautunut osallistumaan tapahtuman kustannuksiin omilla toimintavaroillaan. Ajatus on että kunnantalolla järjestettäsiin tapahtuma joka kestäsi 10.00 -14.00. Tuona aikana Kangasniemisalissa olisi monenlaista ohjelmaa, sekä asiapitoisia luentoja, että viihdettä. Aulassa voisi olla muutama esittelypiste, mutta ei varsinaisia messuja tai markkinoita. Lisäksi  olisi mahdollisuus omakustanteiseen edulliseen ruokailuun. 

Hyvinvointikoordinaattori Sari Tulla tulee kokoukseen kertomaan Vanhustenviikon toimintapäivän suunnitelmista tarkemmin.  

Päätösehdotus

Vanhus- ja vammaisneuvosto kuulee suunnitelmat vanhustenviikon tapahtumasta ja keskustelee asiasta. 

Päätös

Vanhusten viikko v. 2024 on teemalla Tehdään arjesta juhlaVanhus- ja vammaisneuvosto kuuli hyvinvoiintikoordinaattori Sari Tullan suunnitelmia ja osallistui vanhustenviikon tapahtuman ideointiin.

10.10.2024 pidetään vanhustenviikon tapahtuma Kangasniemi salissa, Tapahtuma alkaa klo 10.00 päättyy klo 14.00. Tapahtumassa on ruokailutauko omakustannushinnoin. Aamupäivällä on muutamia asiantuntijaluentoja esim. edunvalvontavaltuutus, testamentin teko / -merkitys, omaishoitajuus ym. Luennot n. 45 min.  10 min tauot.  Iltapäivä suuntautuu virkistykseen ruokailun jälkeen. Vanhus- ja vammaisneuvoston käyttövarat käytetään tapahtuman toteuttamiseen.