§ 20 Erillislisän maksaminen ICT-asiantuntijan tehtävien hoidosta

Lataa 

KNGDno-2024-3

Päätöspäivämäärä

6.3.2024

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 27

Kuvaus

Tuomo Lehmosen tehtävänkuvaa on muutettu siten, että hänen työpanoksestaan hieman yli puolet kohdistuu kiinteistönhuoltoon ja hieman vajaa puolet tietohallintoon. Tuomo on suorittanut oppisopimuksella tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon, jonka hän on saanut päätökseen vuoden 2023 lopussa. Oppisopimuksen ajan työpanos on jo jaettu edellisen mukaisesti. Talousarvioon 2024 Tuomon palkkakulut on jaettu teknisen toimen ja hallintopalveluiden kesken puoliksi. Työpanoksen jakoa tukee kiinteistöhuollon toiminnan muutokset ja automatisoinnin kehittäminen ja tietohallinnon osalta investointien toteuttaminen kunnan omana työnä sekä mm. kyläkoulujen huoltotehtäviin yhdistettävät tietohallinnon tehtävät, jotka voidaan tällä järjestelyllä hoitaa yhdellä käynnillä.

Teknisesti kiinteistöhoitajien työajan suunnittelu edellyttää, että Tuomon työnjohto säilyy teknisen toimen alla, eikä näin ollen ole perusteltua tehdä hänelle kahta eri palvelussuhdetta. Hinnoittelutunnuksilla tietohallinnon tehtävistä maksettava korvaus KVTES:in mukaan on korkeampi kuin kiinteistöhoitajien hinnoittelutunnuksen mukaan maksettava korvaus TS:n mukaan. Näin ollen on päädytty siihen, että tietohallinnon tehtävistä maksetaan erilliskorvaus, joka ei sisälly varsinaiseen palkkaan. Näin hänelle ei myöskään korvata tietohallinnon tehtävien hoidosta maksettavasta korkeammasta palkasta kiinteistönhoidon varallaolokorvausta.

Päätös

Päätän, että Tuomo Lehmoselle maksetaan 1.1.2024 alkaen 246,72 euroa kuussa ICT-asiantuntijan tehtävien hoidosta erilliskorvauksena, joka ei sisälly varsinaiseen palkkaan. Erilliskorvauksessa on huomioitu ammattialalisä 8 %.

Kustannuspaikka  Tietohallinto 001465, palveluluokka 5500, S14

Allekirjoitus

Sari Linturi-Sahman, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi