§ 3 Hankintasopimuksen siirto

Lataa 

KNGDno-2018-503

Päätöspäivämäärä

9.2.2024

Päätöksen tekijä

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 

Hankintaohje 2023

Hankintalaki

Kuvaus

Kangasniemen kirjastolla on kirjahankintoihin liittyen sopimus Booky.fi Oy:n kanssa. Booky.fi Oy on ostanut Suomen Kirjastopalvelu Oy:n ja näin ollen Booky.fi Oy on Suomen Kirjastopalvelut Oy:n emoyhtiö. Molemmilla yhtiöillä on omat y-tunnuksensa.

Booky.fi Oy on siirtänyt suurimman osan kirjastoasiakkaistaan Suomen Kirjastopalvelu Oy:n asiakkaiksi. 

Kangasniemen kirjastolle on tullut tarve siirtyä Suomen Kirjastopalvelu Oy:n asiakkaaksi. Tämä perustuu siihen, että kirjastojärjestelmän päivityksen yhteydessä kirjasto tarvitsee uuden rajapinna tulevaan Quria kirjastojärjestelmään, jotta aineistotilaukset saadaan näkymään kirjastojärjestelmässä reaaliaikaisesti.. Booky.fi Oy ei  tee  enää rajapintoja uusiin kirjastojärjestelmiin.

Kirjaston johtaja on sopinut Booky.fi Oy:n ja Suomen kirjastopalvelu Oy:n kanssa sopimuksen siirtämisestä ja molemmat osapuolet ovat tämän hyväksyneet.

Sopimuksen siirto on selvitetty Kuntaliiton julkisten hankintojen neuvontayksiköstä ja sieltä saadun vastauksen perusteella muutos on hankintalain mukainen, kun sopimus säilyy sisällöltään samana ja toimittaja täyttää sopimuksen alkuperäiset vaatimukset.

 

Päätös

Päätän, että Kangasniemen kirjaston kirjahankintasopimus siirretään Suomen Kirjastopalvelu Oylle. 

Allekirjoitus

Osmo Polas, sivisys- ja hyvinvointijohtaja

Organisaatiotieto

Sivistyspalvelut