§ 17 Nuorisotila Ottiksen käyttölupa pakolaisten kokoontumisiin

Lataa 

KNGDno-2023-560

Päätöspäivämäärä

22.12.2023

Päätöksen tekijä

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Päätöksen peruste

Kangasniemen kunnan hallintosääntö

Kuvaus

Mikkelin pakolaiskeskuksen Kangasniemen sivutoimipisteen henkilökunta on kokoontunut Kangasniemellä olevien pakolaisten kanssa Nuorisotila Ottiksella tiistaisin klo 16–19. Mikkelin pakolaiskeskuksen Kangasniemen sivutoimipisteen toiminta päättyy 31.12.2023. Pakolaisten kokoontumista halutaan kuitenkin jatkaa ja siitä on 1.1.2024 alkaen vastuussa erikseen sovitut vapaaehtoiset. Nuorisotila Ottis toivotaan veloituksetta pakolaisten käyttöön.

Vapaa-ehtoisista on erillinen luettelo ja he vastaavat vuorollaan nuorisotilalla tapahtuvasta toiminnasta, sekä siitä että, nuorisotila jää toiminnan päättyessä samaan kuntoon, kun se on ollut tilalle saavuttaessa. Tähän toimintaan tarvittava avain säilytetään Kangasniemen kirjastolla, jos kukin vapaa-ehtoinen voi sen käydä noutamassa kuittausta vastaan. Hän palauttaa avaimen myös kirjastolle.

Päätös

Päätän, että pakolaiset voivat käyttää Nuorisotila Ottista veloituksetta tiistaisin klo 17-19. Tilalla tulee noudattaa Ottiksen sääntöjä ja tila tulee jättää samaan kuntoon, kun se on ollut sinne saavuttaessa.

Allekirjoitus

Osmo Polas, sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi