§ 3 Heiluripuomien hankinta

Lataa 

KNGDno-2020-279

Päätöspäivämäärä

8.12.2023

Päätöksen tekijä

Kirjaston johtaja

Päätöksen peruste

Kangasniemen kunnan hallintosääntö

Kangasniemen kunnan hankintaohje

Kuvaus

Urheilukeskuksessa ja erityisesti jäähallin ympäristössä halutaan rajoittaa moottoriajoneuvolla liikkumista. Alueella liikkuu 200 - 300 henkilöä / ilta eli liikenne alueella on runsasta. Useiden vuosien ajan, tiedottamisesta ja ohjauksesta huolimatta, alueella on ollut useita läheltä piti -tilanteita. Alueella moottoriajoneuvoilla liikkumista ohjataan myös liikennemerkein.

Tilanteesta on keskusteltu syksyn 2023 aikana teknisen toimen, liikuntapaikkahoitajien ja virkavallan edustajan kesken ja todettu, että alue tulee rauhoittaa puomilla. Puomi tulisi asentaa jäähallin eteläpäädyn puolelle, Teollisuustien puoleisen kulman läheisyyteen.

Liikuntatoimi on valmistellut asiaa yhdessä teknisen toimen kanssa ja pyytänyt sähköpostilla kustannuksia erilaisista puomeista Elpac Oy:ltä, AS-muovi Oy:ltä  ja Liikennetuotteet Oy:ltä.

Heiluripuomien vähimmäisleveys tulee olla 2,5 m / puomi. Tällä leveydellä heiluripuomia tarjoaa vain AS-muovi Oy hintaan 1457, 93 € / kpl. Hankinnan kokonaishinta on kahdelle puomille 2915,86 € (alv 0%).

Päätös

Päätän, että heiluripuomit (2 kpl) hankitaan AS-muovi Oy:ltä suorahankintana hintaan 2915.86 € € (alv 0%). AS-muovi Oy:n tarjous on soveltuvin ja kokonaiskustannuksiltaan edullisin. Suorahankinnan perusteina on, että hankinta voidaan katsoa vähäiseksi ja tuotteen markkinahinta on selvitetty. 

Allekirjoitus

Sari Tulla, kirjastonjohtaja

Organisaatiotieto

Sivistyspalvelut