§ 8 Tietopyyntö neuvottelumuistion luovuttamiseksi

Lataa 

KNGDno-2023-37

Päätöspäivämäärä

21.2.2023

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Osapuolten neuvottelusta laadittu asiakirja ei ole JulkL 1999/621 § 5 mukaisesti määritelty viranomaisen asiakirja vaan § 5 mom 2 ja mom 3 mukaisesti määriteltävä työsuojelupäällikön laatima sisäiseen käyttöön, päätösten ja toimenpiteiden valmisteluun tarkoitettu asiakirja, jota voidaan käyttää edelleen valmistelun tukena.

Julkisuuslaki määrittää, että lakia sovelletaan viranomaisissa työskentelevien sekä viranomaisten ja niiden lukuun toimivien yksityisten ja yhteisöjen välisiä neuvotteluja, yhteydenpitoa ja muuta niihin verrattavaa viranomaisten sisäistä työskentelyä varten laadittuihin asiakirjoihin vain, jos asiakirjat sisältävät sellaisia tietoja, että ne arkistolainsäädännön mukaan on liitettävä arkistoon. Jos asiakirjat kuitenkin liitetään arkistoon, viranomainen voi määrätä, että tietoja niistä saa antaa vain viranomaisen luvalla. 

 

Kuvaus

Salassapidettävät tiedot poistettu.

Päätös

Päätän, ettei Kangasniemen kunta luovuta neuvotteluasiakirjaa yllä mainituin perustein. Lisäksi kiellän myös valmisteluasiakirjan antamisen arkistosta, sillä työsuojelupäällikön valmisteluasiakirjojen antaminen arkistosta edellyttää aina viranomaisen luvan.

Allekirjoitus

Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi