§ 8 Valtion erityisavustukseen digitaalisiin taitoihin ja osaamiseen liittyvän hyvän pedagogisen toiminnan kehittämiseen varhaiskasvatuksessa liittyvä laitehankintapäätös

Lataa 

KNGDno-2022-403

Päätöspäivämäärä

2.11.2022

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

hallintosääntö § 27 ja kunnan hankintaohje

Kuvaus

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt kunnalle valtionavustuksen. Myönnetyllä avustuksella edistetään varhaiskasvatuksessa olevien lasten edellytyksiä sekä ymmärrystä ja valmiuksia laaja-alaisiin osaamisalueisiin sisältyvissä medialuku- ja tieto- ja viestintäteknologisissa taidoissa sekä ohjelmoinnin osaamisessa. Avustuksella tuetaan lisäksi Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmassa toteutettujen hyvän pedagogisen toiminnan kuvausten käyttöönottoa ja vakiinnuttamista varhaiskasvatuksessa.

Hankkeeseen hankitaan 31 iPadia. Kunnan tietohallinto on pyytänyt kolme tarjousta laitteista, niihin tarvittavista panssarilaseista sekä suojakoteloista. Tarjoukset on pyydetty Atealta, Verkkokaupasta sekä Kangasniemen Ykköskoneelta. Ykköskoneen hinta on vertailun edullisin. 

Päätös

Päätän, että Kangasniemen kunta tilaa Kangasniemen Ykköskoneelta 31 kappaletta Apple iPad 10,2" laitetta ja niihin panssarilasit sekä suojakotelot. Hankinnan hinta on 9850,00 euroa ALV 0 %.

Allekirjoitus

Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi