§ 2 Nuorisotila Ottiksen aukioloajat lukuvuonna 2022-2023

Lataa 

KNGDno-2020-283

Päätöspäivämäärä

2.9.2022

Päätöksen tekijä

Kirjaston johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö

Kuvaus

Kangasniemen kunnan nuorisotoimi esittää,​ että nuorisotila Ottis on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-​20.

Ottis pidetään auki myös parillisen viikon perjantaisin klo 15-​21. Joka perjantaista aukioloa ei nähdä tarpeellisena, koska Kangasniemen seurakunnan nuorisoillat ovat joka perjantai klo 17-23.  

Alakoululaiset 5.-​6. -​luokkalaiset voivat olla nuorisotoimen tiloissa klo 15-17,​ jonka jälkeen nuorisotila on vain yläkoululaisten ja sitä vanhempien käytössä. Sitä ennen nuorisotilalla noudatetaan peli-​ikärajoja nuorimman asiakkaan mukaan. 

Beckerin koululla kokoontuu Ottisklubi lokakuun alusta 2022 alkaen kerran viikossa. Sen kohderyhmänä ovat 3. – 6. -luokkalaiset.

Kangasniemen kunnan nuorisotoimen toiminnan tavoitteena on myös tiivistää yhteistyötä muiden Kangasniemenllä nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa ja välttää toimintojen päällekkäisyyttä.

Päätös

Päätän,​ että nuorisotila Ottis on avoinna lukuvuonna 2022 -​ 2023  maanantaisin klo 15-​ 20,​ keskiviikkoisin klo 15-​20 ja parillisen viikon perjantaina klo 15-​21. Alakoululaiset 5.-​6. -​luokkalaiset voivat olla nuorisotoimen tiloissa klo 15-17,​ jonka jälkeen nuorisotila on vain yläkoululaisten ja sitä vanhempien käytössä. Sitä ennen nuorisotilalla noudatetaan peli-​ikärajoja nuorimman asiakkaan mukaan. 

Beckerin koululla kokoontuu Ottisklubi kerran viikossa lokakuun alusta 2022 alkaen. Sen kohderyhmänä ovat 3. – 6. -luokkalaiset.

Tilatoiminnassa tulee olla aina kaksi nuorisotoimen työntekijää turvallisuussyistä. Nuorisotilan aukioloja voidaan muuttaa lyhyelläkin aikavälillä,​ jos koronatilanne sitä vaatii tai valvojien lukumäärä ei täyty. Nuorisotoimi vastaa aukioloaikojen muutoksiin liittyvästä tiedottamisesta heti niiden ollessa tiedossa.

Allekirjoitus

Sari Tulla, kirjastonjohtaja

Organisaatiotieto

Sivistyspalvelut