§ 5 Koulukuljetukset lv. 2022–2024 / Mannilan iltapäiväkuljetusten hankinta

Lataa 

KNGDno-2021-784

Päätöspäivämäärä

10.6.2022

Päätöksen tekijä

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Päätöksen peruste

Laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista § 40

Kangasniemen kunnan hallintosääntö

Kangasniemen kunnan hankintaohjeet 1.3.2019

Kuvaus

Kunnanhallitus on päättänyt kokouksessaan 16.5.2021 § 116 aloittaa neuvottelumenettelyn koulukuljetusten kilpailutuksen osa-alueesta 9 Mannilan iltapäiväkuljetukset, koska kohteeseen ei tullut tarjouksia. Kyseessä on koulupäivinä ajettava liikenne. Sopimuksen kesto on 2 vuoden mittainen ja sitä voidaan jatkaa korkeintaan 1+1 optiovuodella ilman uutta tarjouskilpailua. Hankinnan arvo koko sopimusajalta alittaa 60 000 euroa, joten päätäntävalta hankinnasta on toimialajohtajalla.

Hankintalain mukaan hankintayksikkö voi aloittaa suorahankintamenettelyn valitsemansa toimittajan kanssa, mikäli toimittaja täyttää hankintailmoituksessa asetetut vaatimukset ja mikäli alkuperäisiä tarjouspyynnön ehtoja ei olennaisesti muuteta. Kangasniemen kunta on lähettänyt tarjouspyynnön Mannilan iltapäiväkuljetuksista kolmelle valitsemalleen yrittäjälle.

Määräaikaan mennessä saapui yksi tarjous Taksi M. Laitinen Oy:ltä.

Päätös

Päätän hankkia Mannilan iltapäiväkuljetukset reiteille 23A ja 23B Taksi M. Laitinen Oy:ltä.

Hankinnasta tehdään sopimus, jonka kesto on 2 vuoden mittainen ja sitä voidaan jatkaa korkeintaan 1+1 optiovuodella ilman uutta tarjouskilpailua. Liikenne alkaa 10.8.2022.

Allekirjoitus

Mika Huovinen, sivistys- ja hyvinvointijohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi