§ 5 Modernin sisäisen viestinnän kehittäminen, Teams-ympäristössä toimivan järjestelmän hankinta

Lataa 

KNGDno-2021-243

Päätöspäivämäärä

19.5.2022

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

hallintosääntö, hankintaohje

Kuvaus

Kangasniemen kunnan henkilöstön ohjeistuksia on kehitetty mm. uuden perehdyttämistyökalun hankinnalla sekä hyödyntäen Teams-ympäristöä. Henkilökunnan toiveena on jo pitkään ollut, että kunnalla olisi selkeä ja helppokäyttöinen intra-sivusto.

Marskidata on kehittänyt sisäisen viestinnän ympäristön, joka hyödyntää M365-ympäristöä. Kysymyksessä on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta. Palvelutoimitus kattaa kunnan Teams-​ympäristöön integroituvan sovelluspalvelun lisäksi kuusi webinaarivalmennusta. Hankintamenettelynä on suorahankinta. Tietohallinto on tehnyt markkinakartoitusta palvelujen sisällön,​ ja hintojen osalta ja päätynyt pyytämään yhdeltä toimittajalta tarjouksen,​ joka täyttää sisällöllisesti ja teknisesti asetetut vaatimukset.

Ratkaisuehdotukseen sisältyy lisäksi henkilöstölle suunnattuja Teams-koulutuksia, joiden nauhoitukset pystytään tallentamaan ja näin niistä saatava hyöty on pitkäkestoinen. Palvelukokonaisuuden hinta on 22110,00 euroa tai 649,00 euroa/kk (36 kk ajan) sis. alv 0%. Projektin läpivientiin tarvitaan myös kunnan tietohallinnon resursseja, joten hankinta on päätetty käynnistää lokakuun 2022 alussa ja tavoitteena on, että uusi intra-sivusto on käytettävissä vuoden 2023 alusta alkaen. Palvelun käyttäjämäärää ei ole rajattu. Palvelun käytöstä laaditaan erillinen palvelusopimus.

Päätös

Päätän, että Kangasniemen kunta hankkii Marskidata Oy:ltä 7.4.2022 tarjouksen mukaisesti sisäisen viestinnän kehittämisen palveluratkaisun siten, että projekti käynnistyy 1.10.2022. Kokonaisuuden hinta maksetaan 36 kuukauden erissä á 649 euroa/kk sis. alv 0%.

Allekirjoitus

Sari Linturi-Sahlman, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Kangasniemi