§ 3 Kangasniemi-ralli 26.2.2022 / Kaavatiejärjestelyt

Lataa 

KNGDno-2021-774

Päätöspäivämäärä

8.2.2022

Päätöksen tekijä

Kunnaninsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 1.4.2021

Päätös

Autoliitto Kangasniemen osasto ry anoo kirjeellään 24.11.2021 lupaa kaavatiejärjestelyille Kangasniemi-rallia varten 26.2.2022. Yhdistys anoo myös kunnan pakettiautoa lainaan tapahtuman järjestelyjä varten.

Rallitapahtumaa varten myönnetään lupa kaavatiejärjestelyihin liitteenä olevan hakemuksen mukaisesti. Kankaistentien pallokentällä tarkoitetaan tien itäpuolella olevaa hiekkakenttää. Kankaisten koulun piha-alueella tarkoitetaan Kansis-keskuksen piha-aluetta ja parkkipaikkoja, sekä lukion piha-aluetta ja parkkipaikkoja, pois lukien lukion pihan skeittausalue. Jäähallin parkkipaikat tulee olla jäähallin käyttäjien käytettävissä. Tapahtuman aikana käytettävissä olevien sulkulaitteiden ja opasteiden käyttöön myönnetään mahdollisuus kunnan varikolta noudettuina ja sinne palautettuina. Kunnalla on oikeus ottaa sulkulaitteita ja opasteita takaisin omaan käyttöönsä äkillisen tarpeen ilmetessä. Kaavatiejärjestelyistä ja vaikutusajankohdista tulee tapahtuman järjestäjän tiedottaa paikallislehdessä, sekä tarvittavia viranomaistahoja. Kunnan ralliin luovuttamien alueiden puhtaanapidosta vastaa rallin aikana ja päätyttyä tapahtuman järjestäjä. 

Kunta lainaa Peugeot Boxer pakettiauton tapahtuman ajaksi järjestäjien käyttöön. Auto luovutetaan täyteen tankattuna ja se tulee palautta 28.2.klo 7.00 mennessä täyteen tankattuna. Auton käytöstä kunta perii korvausta 19 snt/km. Auton luovuttaa ja vastaanottaa puistopuutarhuri. 

Allekirjoitus

Kalle Manninen, kunnaninsinööri

Organisaatiotieto

Kangasniemi