Kangasniemen vanhus- ja vammaisneuvosto, kokous 2.6.2022

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kuvaus

Esityslista on lähetetty sähköpostilla liitteineen 20.05.2022. Tarvittaessa esityslista tulostetaan paperisena kokoukseen. Kokouksesta on ilmoitettu tekstiviestillä 20.05.2022 ja lähetetty esityslista postissa 20.05.2022. kokoukseen ei ole mahdollista osallistua etäyhteydellä. Huom. kokousaika klo 14.00 ja paikka Ikäihmisten Viriketupa Otto Mannisen tie 96 C 14

Varajäsenille esityslista lähetetään, kun varsinainen jäsen ilmoittaa olevansa estynyt osallistumasta kokoukseen.

 

Sivistys- ja huvinvointijohtaja Mika Huovinen ja kirjastonjohtaja Sari Tulla osallistuvat kokoukseen, Vanhustentalosäätiöstä puheenjohtaja kunnallisneuvos Raimo Halttunen ja rahastonhoitaja pitäjänneuvos Esa Miettinen. Kokouksen alussa tutustutaan Ikäihmisten Tarinatupaan ja -hankkeeseen, Vanhustentalosäätiön toimintaan ja kuullaan kunnan sivisty- ja hyvinvointijohtajan ja kirjastonjohtajan katsaukset ajankohtaisista asioista. 

 

Päätösehdotus

1. Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.
2. Asialista hyväksytään tämän kokouksen työjärjestykseksi. 

 

Päätös

Kokouksen alussa sivistys- ja hyvinvointijohtaja Mika Huovinen kertoi ajankohtaisista hyvinvointiin liityvistä asioista ja vastaili neuvoston esittämiin kysymyksiin. Kirjastonjohtaja Sari Tulla kertoi ikäihmisten virkistykseksi kohdistetusta hankkeesta ja tulevasta uudesta hankkeesta. Hanketyöntekijä Ulla-Maija Hokkanen kertoi hankkeen aikana tapahtuneesta toiminnasta. Vanhustentalosäätiön puheenjohtaja kunnallisneuvos Raimo Halttunen ja rahastonhoitaja pitäjänneuvos Esa Miettinen kertoivat vanhustentalosäätiön asuttamistoiminnasta. Myös sivistys-ja hyvinvointitoimen edustajat kuulivat säätiön toiminnasta.